Velkommen til Copenhagen Markets

Er du Lejer eller Kunde?

Lejer Kunde
  
Presse
Kontakt
Søg

Lejeres forventninger og ønsker

 

Virksomheder inden for blomster, frugt/grønt og catering-forsyning ser frem til at få tidsvarende, kunde- og medarbejdervenlige rammer om deres virksomhed.

 

Se og hør deres synspunkter her

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nordeuropas største og mest dynamiske markedsplads for frugt, grønt og blomster

Copenhagen Markets er en stor, dynamisk engross markedsplads for frugt og grønt, blomster og andre relaterede fødevarer som f.eks. kød, fisk og tilbehør. Markedspladsen imødekommer alle krav, som detailhandel og foodservice-sektoren stiller til transport, opbevaring og salg.

Inspiration fra verdens førende markeder

Inspirationen til at udvikle Copenhagen Markets kom fra førende internationale markeder som Rungis i Paris, FrischeZentrum i Frankfurt og C.A.R. i Rom, hvor man med succes har samlet et bredt spektrum af friske fødevareprodukter under samme tag, samtidig med at man flyttede torvene ud fra bykernen.

Fødevare- og blomstertorvene vokser

Alene de små 100 europæiske medlemstorve i brancheorganisationen WUWM (World Union of Wholesale Markets), som Grønttorvet er medlem af, beskæftiger over 110.000 medarbejdere, og de har en årlig omsætning på over 300 mia. kr, hvilket svarer til ca. 40 procent af den samlede omsætning af frugt og grønt i Europa. Størst vækst har de torve, som har hele sortimentet af fødevarer og blomster under samme tag.

Synergi – vi tjener mere sammen

Der er mange grunde til at sælge dine råvarer på Copenhagen Markets.
Heraf kan nævnes:

•    Du kan sælge mere
•    Du kan spare omkostninger
•    Du kan få en bedre kvalitet

 

Masser af kunder hver dag

Kunderne køber allerede for 15 mio. kroner hver dag
Allerede nu køber restauranter, kantiner, grønthandlere og andre detailhandlere for over 15 mio. kr. om dagen. Og Retail Institute Scandinavia vurderer det årlige potentiale til at være mange milliarder større.

 

Lavere omkostninger

Vi betaler mindre hver især
Vi kan ikke blot sælge mere. Det bliver også billigere for hver af os. Billigere at varme op og køle ned. Lageromkostninger bliver mindre, når vi kan pakke varer bedre. Transport bliver billigere for de fleste, og poster som opsynspersonale og rengøring af fællesarealer bliver mindre, når vi deler dem.

 

Bedre kvalitet

Fordi vi er tæt sammen
Nærhed betyder meget for kvaliteten. Vores varer holder sig mere friske, når vores kunder kan hente det hele samme sted. Og med adgang til moderne kontrol- og kølesystemer bliver det nemmere for dig selv at levere en høj kvalitet.

 

Markedsleder

Vi sætter standarden
Når du er med på Copenhagen Markets, er du med, hvor det sker. Som største markedsplads med de bedste faciliteter er det os, der sætter standarden. Vi kommer til at definere pris og kvalitet.