Velkommen til Copenhagen Markets

Er du Lejer eller Kunde?

Lejer Kunde
  
Presse
Kontakt
Søg

Friske varer og stort udbud bliver konkurrencekrav

Detailforretninger og restauranter er krævende kunder. De prioriterer friske fødevarer og stort vareudbud særdeles højt. Trenden er en naturlig konsekvens af, at fremtidens forbrugere vil stille endnu større krav til de butikker, de handler i, og de restauranter, de spiser på. Engrosvirksomhederne er nødt til at finde på nye måder at servicere deres kunder på, og det giver Copenhagen Markets gode rammer for.
 


 

Direktør og indehaver Henning Bahr, Retail Institute Scandinavia
 
 
 
 

 

Bredt udbud af friske produkter til alle kunde-typer

Virksomhederne på Copenhagen Markets bliver en del af et sammenhængende centermiljø, hvor der er adgang til et bredt sortiment og store mængder friske kvalitetsråvarer døgnet rundt – en unik placering for f.eks. en cateringgrossist eller en internetvirksomhed, der sælger blomster eller fødevarer.

Markedspotentiale på omkring 15 mia kr.

Retail Institute Scandinavia har gennemført en analyse af markedspotentialet for virksomhederne på Copenhagen Markets. De vurderer, at det samlede marked øst for Storebælt og i Øresundsregionen på de aktuelle produktområder når op i nærheden af 15 mia kr årligt. Beløbet dækker indkøbsbudgetterne i mindre butikker, restauranter, storkøkkener mv. inden for fødevarer, blomster, brugskunst - men ikke de større detail-kæder.

Hovedparten af kundepotentialet vil med fordel kunne handle på Copenhagen Markets, vurderer Retail Institute Scandinavia. Alene Grønttorvets nuværende kundegrupper har et årligt indkøbsbudget på 12 milliarder kroner. Hertil kommer det kundepotentiale, som Copenhagen Markets kan tiltrække inden for nye produktgrupper som f.eks. kød, fisk og specialiteter.

Forbrugertrends øger markedspotentialet

Fremtidens forbrugere lægger vægt på tilgængelighed og convenience. Det åbner op for et nyt markedsområde inden for e-handel med fødevarer – både råvarer og convinienceprodukter – samt blomster og tilbehør.