Velkommen til Copenhagen Markets

Er du Lejer eller Kunde?

Lejer Kunde
  
Presse
Kontakt
Søg
15-04-2016

VIDEO: Nyt grønttorv indviet

15-04-2016

Indvielse af det nye Grønttorv

15-04-2016

DR TV avisen - se Danmark i dag

15-04-2016

Nordens største grønttorv åbnet

15-04-2016

Nordens største: Nu åbner det nye grønttorv

03-03-2015

Nordeuropas største marked tager form

27-02-2015

Det nye grønttorv tager form

27-02-2015

Copenhagen Markets har nået fuld højde

Nyheder

Nordeuropas største engrosmarked indviet i Tåstrup

Efter tre års intensivt arbejde klippede direktøren for Landbrug & Fødevarer Karen Hækkerup i dag den røde snor til Copenhagen Markets - fremtidens 67.000 kvadratmeter store markedsplads for engroshandel med frugt, grønt og blomster i direkte tilknytning til Høje-Taastrup Transportcenter

Læs mere…

Jens Faarup: ”Vejen banet til fremtidens Markedsplads”

Det var en glad og feststemt direktør, der under de vejrende bannere med Grønttorvets nye navn ”Copenhagen Markets” kunne byde hundredevis af kunder, leverandører, politikere, brancheorganisationer, venner og ikke mindst grossister velkommen til Høje-Taastrups nye distributionscenter for frugt, grønt, blomster og tilbehør.

Læs mere…

John Olsen ”En god beslutning”

”På en generalforsamling den 26. juni 2013 besluttede vi at opføre Nordeuropas største markedsplads og distributionscenter for frugt og grønt, blomster og tilbehør og måske på sigt også andre relaterede fødevarer”, siger bestyrelsesformand John Olsen.

Læs mere…

Karen Hækkerup: ”Et lille stykke danmarkshistorie”

Sådan lød nogle af ordene, da tidligere minister, administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup under festlige former klippede den røde snor over - og officielt indviede Copenhagen Markets.

Læs mere…

Michael Ziegler: ”Copenhagen Markets går forrest”

Det var en stolt og veloplagt borgmester, der bød Copenhagen Markets velkommen til Høje Taastrup. Kommunen har taget aktiv del i - og understøttet byggeri, udvikling og grossisternes mange ønsker til det nye distributionscenter. Sammen har de fokuseret på bæredygtighed, kvalitetsforbedringer og vækst.

Læs mere…