Velkommen til Copenhagen Markets

Er du Lejer eller Kunde?

Lejer Kunde
  
Presse
Kontakt
Søg

Slut med store lastvogne i storbyerne 

 

Kørselsrestriktioner i de store byer som København og Malmø vil betyde, at fremtidens varer skal omlades til mindre biler, og flere godstyper vil blive samdistribueret for at minimere varekørslen i bycentre, forudser seniorkonsulent Ole Kveiborg, COWI tidligere DTU Transport 

 

Læs mere om Ole Kveiborgs forventninger her
 

 

 

Seniorkonsulent Ole Kveiborg, COWI tidligere DTU Transport

Centralt i motorvejssystemet– tæt på København og Malmø

Copenhagen Markets ligger på en 220.000 m2 grund i Høje Taastrup Transport Center. Der er gode tilkørselsforhold fra Køge Bugt motorvejen, Holbæk motorvejen og Københavnsvej.
Der er ca. 20 kilometer til Rådhuspladsen i København og 50 kilometer til byskiltet i Malmø.

Fra Høje Taastrup Station er der god forbindelse til offentlig transport med S-tog, regionaltog og buslinjer. HTTC har desuden egne natbusser til medarbejderne.

Modulvogntog

I april 2008 vedtog Folketinget en forsøgsperiode for modulvogntog i Danmark. HTTC og dermed også Copenhagen Markets er et af de erhvervstrafikknudepunkter, som er med helt fra begyndelsen i forsøgsordningen med 25 meter modulvogntog. Derudover er manøvrearealer store nok til, at de største lastbiler kan køre til.

Attraktivt naboskab med HTTC

Placeringen i Københavns erhvervstrafik-knudepunkt HTTC giver store logistikmæssige fordele for både lejere og leverandører.

Infrastrukturen er bygget til store transportmængder med last- og varevogne, og der er meget lille risiko for at komme i karambolage med bløde trafikanter. Der er desuden en containerterminal samt et velfungerende godsjernbanenet i HTTC, hvor bl.a. Carlsberg hver dag får øl med godsvogn fra bryggeriet i Fredericia til distribution i Østdanmark.

Copenhagen Markets er medlem af HTTC. Derfor kan lejere og deres samarbejdspartnere benytte alle services i HTTC. F.eks. får leverandørerne adgang til overvåget lastvognsparkering og lastvognsvask samt bade- og spisefaciliteter for chauffører døgnet rundt.

I HTTC er der flere vognmænd, kurerfirmaer og speditører, ligesom transportcenteret også råder over et lagerhotel. De er alle potentielle logistiksamarbejdspartnere. Læs mere om HTTC på: www.httc.dk